Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ν. Γιαννακίδου, Γ. Περπερίδης και Χ. Σωτηριάδου με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Με αποφασιστικότητα, ιδέες, δυναμισμό και διάθεση συνεργασίας για το κοινό καλό, συμμετέχουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για έναν φιλικό, συμμετοχικό, ανθρώπινο και καινοτόμο Δήμο Κιλκίς. Ο λόγος για τη Νόπη Γιαννακίδου, το Γιώργο Περπερίδη και τη Χαρούλα Σωτηριάδου που κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Γιαννακίδου Νόπη
Η Νόπη Γιαννακίδου του Κωνσταντίνου κατάγεται από τον Μικρόκαμπο όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με 2 παιδιά. Είναι τελειόφοιτη Δ.Ι.Ε.Κ Οικονομίας και Διοίκησης και εργάστηκε ως βοηθός λογιστή για 3 έτη.

Ασχολείται με την εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων από το 2006.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Μικροκάμπου.

Η απόφασή της να είναι υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές προέρχεται από το γεγονός ότι οραματίζεται μέσα από την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» έναν Δήμο σύγχρονο που θα ακολουθεί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έναν Δήμο που θα δώσει νέες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες, που θα βρίσκεται πλάι σε όλες τις ηλικίες και στα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες της. Έναν Δήμο βασισμένο στην Δράση, στην Ειλικρίνεια και στις Αξίες. Δηλώνει δε ότι είναι έτοιμη να δουλέψει για το καλύτερο μέλλον όλων μας.

Περπερίδης Γιώργος
Ο Γιώργος Περπερίδης γεννήθηκε το 1977 στην Στοκχόλμη, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Στην συνέχεια έζησε στο Χέρσο από όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένος με την Δεμερτζή Ελένη, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Παύλο και τη Σοφία, 15 και 11 ετών.

Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το 1999.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει ξεκινήσει εδώ και δύο δεκαετίες καθώς έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Χέρσου (2003-2010) και έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Οικοπολιτεία Χέρσου».

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μία πρόκληση που επιθυμεί να την υπηρετήσει με αξιοπρέπεια, σύνεση και δυναμισμό. Άλλωστε, πιστεύει ότι αυτά τα στοιχεία, αυτές οι ΑΞΙΕΣ, είναι δυνατά να συντελέσουν στη δημιουργία μιας αλλαγής , μιας νέας αρχής για την πόλη και τα χωριά μας, για το ΔΗΜΟ Κιλκίς που ζούμε και «πονάμε». Επιθυμεί να συντελεστεί αυτή η ΑΛΛΑΓΗ που όλοι οραματιζόμαστε για ένα δήμο, αποκομμένο από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παρωχημένες πρακτικές, με γνώμονα την αξιοκρατία και με προσανατολισμό αποκλειστικά την πρόοδο και την εξέλιξη.

Σωτηριάδου Χαρούλα
Η Σωτηριάδου Χαρούλα κατάγεται από το Χέρσο, όπου και κατοικεί. Είναι μητέρα τριών υπέροχων κοριτσιών, της Σοφίας , της Κωνσταντίνας και της Μαριάννας και σύζυγος του Παύλου Παύλου.

Εργάζεται στην GLM Hellas Α.Ε, στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς.

Αγαπημένες της ασχολίες είναι η γυμναστική, το διάβασμα και οι βόλτες στη φύση με την οικογένειά της.

Συμμετείχε επί σειρά ετών στο Δ.Σ του Συλλόγου Ποντίων Χέρσου, συνεχίζει να συμμετέχει και να τον στηρίζει ενεργά, καθώς και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου & δημοτικού σχολείου Χέρσου.

Η απόφασή της να συμμετέχει στο Δήμο Κιλκίς ξεπερνά προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξει με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Όπως αναφέρει, οι νέοι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις , γι’ αυτό θα πρέπει να τολμήσουμε να τους εμπιστευτούμε. Έχουν φρέσκες ιδέες και έντονη επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.

Οραματίζεται έναν Δήμο, με μια δημοτική αρχή που θα βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη, σε κάθε του βήμα, στην επαφή του με την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.