Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς για συμμετοχή στον Μαθητικό Διαγωνισμό «ΚΧΤ»

Δελτίο Τύπου 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Δράση ΜΝΑΕ, σας προσκαλεί στον Μαθητικό Διαγωνισμό «ΚΧΤ» με ένα android παιχνίδι υπολογιστικής σκέψης κι έπαθλα netbooks. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22/3/19 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 09/04/19. Για το Live Score του παιχνιδιού και τις πληροφορίες για το Διαγωνισμό μας, επισκεφθείτε τo https://game.2epalkilkis.gr/

Η προσπάθειά μας αυτή στοχεύει αφενός να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον των μαθητών μας, σε εφαρμογές web 2.0, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι του προγράμματος σπουδών στα μαθήματα πληροφορικής γενικής παιδείας και στις τρεις τάξεις και αφετέρου να συνδράμει στη δημοσιοποίηση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σχολείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.