Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Με το Δ. Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά" η Μαρία –Δωροθέα Μανιουρά – Κυριακίδου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Αν ο εθελοντισμός είναι η γάργαρη πηγή που ξεδιψά την ανθρώπινη ψυχή η Μαρία – Δωροθέα Μανιουρά- Κυριακίδου είναι το φυσικό ρυάκι που μεταφέρει την αγάπη και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας. 

Εργαζόμενη, μητέρα τριών παιδιών και πάνω από όλα εθελόντρια η Μαρία – Δωροθέα είναι μια ξεχωριστή γυναικεία παρουσία που εργάζεται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής αδύναμων συμπολιτών μας, ανταποκρινόμενη σε κάθε κάλεσμα βοήθειας και συμπαράστασης. 

Για τη δημοτική σύμβουλο του Δήμου Κιλκίς η έννοια της συμμετοχής στις τοπικές υποθέσεις ταυτίζεται με το απόθεμα της ψυχικής δύναμης για δημιουργία και ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο και αυτή η κοινωνική έκφανση της αυτοδιοίκησης και την εκφράζει και τη συγκινεί.

Η Μαρία – Δωροθέα Μανιουρά – Κυριακίδου επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ γιατί οι θέσεις της βρίσκουν χώρο και να ανθίσουν και να καρποφορήσουν σε μια δημοτική παράταξη που υπηρετεί αξίες οι οποίες αντανακλώνται στη στάση ζωής, στην εντιμότητα, στην εργατικότητα και στο ήθος των στελεχών της και του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Η Μαρία –Δωροθέα Μανιουρά – Κυριακίδου σπούδασε βοηθός μικροβιολόγου στο ΙΕΚ ‘’Παστέρ’’ και εργάζεται ως τραπεζοκόμος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Κιλκίς και μέλος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Ε.). Αντιπρόεδρος στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) Κιλκίς και εθελόντρια νοσηλεύτρια του παραρτήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς. Είναι δημοτική σύμβουλος, ασχολείται ενεργά και με πάθος με τον εθελοντισμό.

Είναι παντρεμένη με το συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο και νυν δημοσιογράφο Θεόφιλο Κυριακίδη και έχουν τρία παιδιά τη Γενοβέφα, τη Νικολέτα, και τον Αλέξανδρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.