Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Ξεπέρασε τις 50.000 επισκέψεις η ιστοσελίδα του Άρη Παντελεήμονα

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα 
Διανύοντας τον δέκατο όγδοο χρόνο λειτουργίας της η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα (arispanteleimona.gr) αυξάνει ολοένα και περισσότερο τα ποσοστά επισκεψιμότητας της ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Η περιοδική καταγραφή των επισκεπτών της ιστοσελίδας από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως και σήμερα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα αλλά και τον ακριβή αριθμό τους. 

Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες από τουλάχιστον 55 χώρες αναγνωρίσιμες από το επίθεμά τους αποτελούν τον εντυπωσιακό για τα δεδομένα συνολικό αριθμό επισκεπτών της ιστοσελίδας του συλλόγου. 

Πολλές από την Ευρώπη αλλά και χώρες από κάθε σημείο του πλανήτη. Χιλή, Βραζιλία, Αργεντινή, Καναδάς, Ινδία, Αίγυπτος, Κίνα, Φιλιππίνες, Μαλαισία είναι κάποιες από αυτές που περιέχονται στη μακρά λίστα. Ο συνεχείς εμπλουτισμός της με νέο αρχειακό υλικό σε συνδυασμό με την έγκαιρη ενημέρωση και πληροφόρηση όλων για τα δρώμενα του συλλόγου, και παρά την πρόσκαιρη αδρανοποίησή του, αποτελούν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία.

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν οι χιλιάδες αναγνώστες του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την βοήθειά τους με τη συμμετοχή τους στην ανάδειξη της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου από το 1926 έως και σήμερα.
http://arispanteleimona.gr/statistikasite.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου