Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς ενημερώνει όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 έως και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στα Γραφεία του Σωματείου, στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, από τις 9:00 π.μ. έως στις 12:00 το μεσημέρι.

Μόνο για την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 (ημέρα πληρωμής των συντάξεων), θα υπάρχουν 4 κάλπες έξω από τις τράπεζες του Κιλκίς (ALPHA BANK, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) κατά τις ώρες πληρωμών, ώστε να βοηθηθεί η συμμετοχή των συνταξιούχων και ειδικά όσων κατοικούν στα χωριά του νομού.

Καλούμε όλες και όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες για να ισχυροποιηθεί το κίνημα των συνταξιούχων στο Κιλκίς, σε μία περίοδο που συνεχίζονται οι περικοπές του εισοδήματός μας, πληρώνουμε όλο και περισσότερα για την υγεία και την πρόνοια. Για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.