Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη Δημήτρη Κυριακίδη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και είχε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με το Διοικητικό της Συμβούλιο για τους τρόπους καλύτερης διασύνδεσης του τοπικού παραρτήματος με τα ιστορικά και κοινωνικά τεκταινόμενα του Δήμου Κιλκίς.

Οι προτάσεις που διετύπωσαν οι απόστρατοι αξιωματικοί αποσκοπούν σε μια στενότερη συνεργασία μεταξύ του τοπικού τους παραρτήματος και του Δήμου Κιλκίς στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας, με αιχμή την επική μάχη του Κιλκίς, στην ανάληψη προωθητικών πρωτοβουλιών ώστε το Ιστορικό Μουσείο – Φυλάκιο ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ στον Ακρίτα να ανταποκριθεί στον ιστορικό και εκπαιδευτικό του ρόλο και σε εκδηλώσεις ιστορικού περιεχομένου.

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και τόνισε ότι προσβλέπει στη συνεργασία του γιατί το Κιλκίς χρειάζεται και τις ιδέες του και τη συμμετοχή των απόστρατων στην υλοποίησή τους για να πάει ένα βήμα Μπροστά.

‘’Οι απόστρατοι αξιωματικοί τιμούν τον τόπο και την ιστορία μας. Η ενθουσιώδης διάθεσή τους να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους την περιοχή μας για να αναδειχθούν στη σωστή βάση οι ιστορικές μας παρακαταθήκες είναι συγκινητική’’ δήλωσε μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.