Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού Παιονία Ισχυρή
Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και κοινωνική αποδοχή. Ένας δυναμικός άνθρωπος, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, προστίθεται στο δημοτικό μας συνδυασμό με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή.

Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί μόνιμα στην Αξιούπολη, από όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένος με την Μπασάκου Πετρούλα με την οποία απέκτησαν 2 κοριτσάκια. Το επάγγελμά του είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων. 

Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τα τελευταία 2 χρόνια εκλέχθηκε Πρόεδρος στην Επιτροπή Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Αστυνομικών θεμάτων στην ίδια Ομοσπονδία. Επίσης, στο παρελθόν διετέλεσε επί τριετία Πρόεδρος στην Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς. 

Επιπλέον, είναι εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αξιούπολης. Ασχολείται με τη διαιτησία καλαθοσφαίρισης και τυγχάνει διαιτητής της Α1 εθνικής κατηγορίας. Από το 2008 είναι Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.