Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Μαυροδής Μουταφτσής: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μαυροδής Μουταφτσής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Μαυροδής Μουταφτσής και κατάγομαι από το Ίσωμα του δήμου Κιλκίς. Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υπήρξα δασεργάτης και μέλος του Δ.Σ του Δασικού Συνεταιρισμού Ισώματος μέχρι το 2012. Σήμερα το επάγγελμά μου είναι πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτοδιοικητικές εκλογές και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι διαρκές, με διάθεση να προσφέρω και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις ότι καλύτερο στους συνδημότες μου και στον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον επικεφαλής του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" Δημήτρη Αγαθόπουλο, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του κατά καιρούς στα δρώμενα του νομού και του Δήμου μας.

Με την σοβαρότητα που τον διακρίνει και την εμπειρία του μπορεί να κάνει την διαφορά για έναν καλύτερο Δήμο, που την έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο τόπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου