Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Όταν θέλεις να βοηθήσεις, αλλά κάποιοι δεν σε αφήνουν…

Δελτίο τύπου Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς έχει βασικό στόχο τη βοήθεια προς τις Υπηρεσίες και τους φορείς του Δήμου, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Προκειμένου να διερευνήσουμε τον τρόπο συμβολής της Ο.ΠΑ.Κ. στην προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων που υφίστανται στη λειτουργία του Νοσοκομείου Κιλκίς, ζητήσαμε να έχουμε αρχικά κάποιες ενημερωτικού χαρακτήρα συναντήσεις με Υπηρεσίες του, ξεκινώντας από την Τεχνική Υπηρεσία. Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας μας ενημέρωσε ότι προκειμένου να δεχτεί να συζητήσει μαζί μας, έστω και σε καθαρά ενημερωτικό επίπεδο, έπρεπε να έχει άδεια από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ζητήσαμε την άδεια από τον Διοικητή, αρχικά τηλεφωνικά και κατόπιν με κατάθεση Επιστολής (14/02/2019) στη Γραμματεία του.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ανταπόκριση (ούτε καν κάποια υπόσχεση για το μέλλον)

Πιστεύουμε ότι όταν ενεργοί πολίτες έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνει ένας εκπρόσωπος φορέα είναι να τους ακούσει. Σε τελευταία ανάλυση, η καλή λειτουργία του Νοσοκομείου ενδιαφέρει κυρίως τους κατοίκους του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.