Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Προσοχή στην έξοδο και στην επιστροφή της Καθαράς Δευτέρας


Του Θεόφιλου Τιρεκίδη
Λόγω της αυξημένης κινήσεως καθ' όλη την Καθαρά Δευτέρα, θεωρώ επιβεβλημένη την προσοχή στους ελέγχους, που αφορούν στην καλή κατάσταση του οχήματός μας, πριν ξεκινήσουμε.

Απαραίτητα ζώνη ασφαλείας όλοι οι επιβαίνοντες, τα παιδιά κάθονται μόνο πίσω, μέχρι 12 ετών, σε ειδικό εγκεκριμένο παιδικό κάθισμα ανάλογα την ηλικία, βάρος και ύψος.

Προσοχή, στην ασφαλή μετακίνηση, ιδιαίτερα αποφυγή υπερβολικής ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα. 

Καλό είναι η ρύθμιση της κυκλοφορίας να γίνεται με τροχονόμους, αστυνόμευση των οδικών δικτύων βάσει των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής κυρίως σε διασταυρώσεις για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σκοπός είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και δυστυχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.