Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

5η θέση για την Ελένη Φωτιάδου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην Κ23

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Την Κυριακή 24/3 στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην της κατηγορίας Κ23 καθώς και ημερίδα βάδην στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες. 

Η συμμετοχή υπήρξε αρκετά μεγάλη ενώ ο καιρός βοήθησε με καλή θερμοκρασία αν και ο αέρας δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές-τριες.
Εκεί βρέθηκε ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς μετά από χρόνια, με την Ελένη Φωτιάδου να συμμετέχει στα 20 χλμ Νέων Γυναικών. 

Η Φωτιάδου, που ανήκει στην μικρότερη κατηγορία, Κ20, μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω Γ΄ Λυκείου επέστρεψε στις προπονήσεις το φθινόπωρο με τον πρώτο της προπονητή, Φίλιππο Μισαηλίδη και αγωνίστηκε με στόχο την επίτευξη του ορίου βαθμολόγησης, 2.18.00. 

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να διανύσει την απόσταση σε 2.02.10 τερματίζοντας στην 5η θέση δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ώστε με την κατάλληλη προετοιμασία να φτάσει σε μεγάλες επιδόσεις. 

Στόχος την αθλήτριας είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα 10χμ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας της, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Εξάλλου στα Γιάννενα για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε η Δωδωναία Συνάντηση στίβου την Κυριακή, μία γιορτή του αθλητισμού, με αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε τις 1200. Από πλευράς Γ.Α.Σ.Κ. συμμετείχε στα 50μ. η Μαριαλένα Ιορδανίδου, γεννημένη το 2009, με επίδοση 8'65''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.