Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος" (27/3/2019)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Tην σημαντική Εθνική και Θρησκευτική μας Γιορτή της 25ης Μαρτίου τιμήσαμε και φέτος στις Δομές μας, κάνοντας αναφορά σε βασικά ιστορικά γεγονότα της περιόδου αλλά και διαθεματικά μέσα από ποικίλες δράσεις και οπτικοακουστικό υλικό! 

Τα παιδιά μας, δημιούργησαν ένα ιστορικό ένθετο τεύχος στην εφημερίδα τους με κείμενα και εικόνες που ετοίμασαν τα ίδια, έφτιαξαν από κοινού την ελληνική μας σημαία, ενώ επιμελήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τον μεγάλο τσολιά που διακοσμεί την δομή μας. 

H επέτειος της Έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 σκορπά αισθήματα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας στον απανταχού Ελληνισμού, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζει την δύναμης της πίστης, του αγώνα, της ένωσης, και της ελπίδας!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Στο πρωτάθλημα σκακιού
Η διεύθυνση των ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚOΣMOΣ AΛEΞΑΝΔΡΟΣ νοιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τους μαθητές του Κωφίδη Στυλιανό - Βασιλειο, Κωφίδη - Χρήστο Διόνυσο, Αντωνιάδη Αριστοκράτη και Αντωνιάδη Ματθαίο, τόσο για τη συμμετοχή όσο και τις διακρίσεις που γνώρισαν στo 13ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Kυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην Πτολεμαΐδα. Σ

υγκεκριμένα, ο Κωφίδης Στυλιανός - Βασίλειος κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία Β΄ Δημοτικού, ενώ ο Αντωνιάδης Σωκράτης την 5η θέση στην ίδια κατηγορία. Παράλληλα, την 18ος βγήκε ο Κωφίδης Διόνυσος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους της Δ΄δημοτικού ενώ 23ος ο Ματθαιος Αντωνιάδης για την Γ’ Δημοτικού. 

Ευχαριστούμε Θερμά τον καθηγητή μας Αχιλλέα Σπυρλιάδη για την ποιοτική ενασχόληση που προσφέρει στους μαθητές μας πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και για τις επιδόσεις που γνώρισαν όλοι οι μαθητές της πόλης μας! Καλή συνέχεια ευχόμαστε στα οξυδερκή παιδιά μας, που με στρατηγική, εξάσκηση και κριτικό νου μπορούν να καταφέρουν πολλά!

Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος και φέτος στην Κατασκήνωση SKOURAS!
Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την περσινή μας εμπειρία στην κατασκήνωση του ΣΚΟΥΡΑ με πλήθος δραστηριοτήτων, αθλημάτων και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, συμμετέχουμε και φέτος με ακόμα περισσότερα παιδιά σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

Από 22 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου 2019 αλλά και από τις 26 Αυγούστου ως τις 1 Σεπτέμβρη τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ και του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα είναι εκεί με συνοδεία των δασκάλων και γυμναστών τους.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις Ο.Α.Ε.Δ 2019 έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής ως και 8 Απριλίου. Για δικαιούχους ΟΓΑ, αναμένεται να ανοίξει το σύστημα σύντομα! Οι ομάδες μας είναι σχεδόν έτοιμες και οι άνθρωποι μας είναι στη διάθεση σας για κάθε διευκόλυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.