Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει η Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες, 
Γεννήθηκα το 1990 στο Κιλκίς στο οποίο μεγάλωσα, διαμένω και εργάζομαι. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών (Κομοτηνή) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. 


Είμαι εκπαιδευτικός, διδάσκω την Τουρκική γλώσσα και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, εξετάστρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Ως καθηγήτρια έχω εργαστεί στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς, στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αθήνα), τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι σε ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών που εδρεύουν στο Κιλκίς. 


Επίσης, από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (στρατού ξηράς) που εδρεύει στα Τρίκαλα. Φυσικά και έχω ως πρότυπο δήμου, τον δήμο Τρικκαίων που με την καινοτομία του έχουν αποτελέσει τα Τρίκαλα πρότυπο πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Πήρα την απόφαση αυτή, γιατί οι νέοι ασφυκτιούν, η πόλη μαραζώνει, και τα χωριά της εγκαταλείπονται στη μοίρα τους. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Δημήτρη Αγαθοπούλου, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέους ανθρώπους, γιατί έχει την γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.