Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Απορρίπτουν την παραχώρηση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», οι έφεδροι αξιωματικοί ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς αποφάσισε ομόφωνα, με στάση ευθύνης απέναντι στην ελληνική ιστορία τα ακόλουθα:


Απορρίπτει την παραχώρηση του όρου («ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») και οποιουδήποτε παραγώγου αυτού, στην ονομασία της χώρας που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας.

Εκφράζει τη βαθιά του ανησυχία για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για τη χώρα μας η αναγνώριση «Μακεδονικής Εθνότητας» και «Μακεδονικής Γλώσσας».
Θεωρεί το περιεχόμενο της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ως επικίνδυνο και επιζήμιο για το ιστορικό μέλλον της Ελλάδος.

Καλεί τα πολιτικά κόμματα και κάθε βουλευτή ξεχωριστά του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να καταψηφίσει τη δήλωση της συμφωνίας αυτής.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς στεκόμενος με περηφάνια μπροστά στο ένδοξο παρελθόν της Ελλάδος και σεβόμενος την ιστορική διαδρομή της πατρίδας μας, διακηρύττει και καθιστά σαφές:

Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.