Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Γεωργαντάς: «Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Κιλκίς γίνεται πράξη»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Παραδόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία η οδός από τον κόμβο Μαυρονερίου έως την είσοδο του Κιλκίς μήκους 5,5 χλμ. Ένα έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ένα έργο για το οποίο χρειάστηκε Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου τον Μάρτιο του 2014 προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης , ενώ το καλοκαίρι του 2016 έγινε η υποκατάσταση του αρχικού αναδόχου του έργου.

Με την κατασκευή αυτού του έργου βελτιώνεται και αναβαθμίζεται το τμήμα αυτό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Κιλκίς και με την ολοκλήρωση του τμήματος Νέας Σάντας- Ασσήρου, μήκους 12,5 χλμ, πλέον όλη η οδός θα χαρακτηριστεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος. 

Η χρησιμότητα αυτών των έργων είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει άμεσα να διαφαίνεται και για τους χρήστες της οδού αλλά και την οικονομική ζωή του τόπου μας. Οφείλουμε όλοι μαζί να πράξουμε ό,τι συντελεί στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των Κιλκισιωτών, καθώς αυτό είναι και το μόνο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Υπάρχει και κάτι ακόμη που οφείλω μια τέτοια στιγμή να θυμίσω σε όλους. Ήταν καθοριστικός ο ρόλος του αείμνηστου Περικλή Κολότσιου με την άψογη συνεργασία του οποίου αλλά και του Απόστολου Τζιτζικώστα και των Περιφερειακών Συμβούλων ξεπερνούσαμε ένα- ένα τα εμπόδια που εμφανίζονταν. Σήμερα τον αισθανόμαστε δίπλα μας. 

2 σχόλια:

  1. Τα φανάρια στον "αυτοκινητόδρομο" με ποιανου την υπογραφή μπήκαν; Είχατε και σε αυτό άψογη συνεργασία; Μήπως υπήρχαν και εμπόδια τα οποία ήσασταν ανίκανοι να ξεπεράσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε όλα τα καλά παιδιά! Για κορδέλες πρώτοι είστε. Αυτά που σε άλλες χώρες τα κάνουν μέσα σε μια εβδομάδα εδώ χρειάζονται χρόνια και 4-5 εργολάβοι. Άραγε τι ψηφίζουν αυτοί; Ελπίζω τουλάχιστον να έχετε βάλει και λάμπες που να ανάβουν τα βράδια, ειδικά τώρα που είναι και προεκλογική περίοδος. Μη φύγει κανένας από συνήθειο στα χωράφια, τόσους μήνες από τον παράδρομο. Α και μην ξεχάσετε 1-2 εσοχές για το περιπολικό που κάνει αλκοτέστ. Το χαλάσατε το πόστο στην Κρηστώνη και δεν θα έχετε εισπράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.