Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου σε εκδήλωση του Κινέζικου Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας

Δελτίο τύπου Κ.Ε.Θ.Ι. 
Στην εκδήλωση του Κινέζικου Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας παρευρέθηκε την Κυριακή 16/12 η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΘΙ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, εκπροσωπώντας και την Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδια για θέματα Ισότητας των Φύλων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκδήλωση, η οποία έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της έναρξη της διετούς θητείας του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, συγκέντρωσε πλήθος καλεσμένων, προερχόμενων από τον πολιτικό αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΚΕΘΙ συνεχάρη το προηγούμενο Δ.Σ. και την πρόεδρό του για το πολύ σημαντικό έργο τους, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη του νέου Δ.Σ. και την πρόεδρο του, Xu Li. 

Στη συνέχεια, αφού τόνισε τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας ανάμεσα στον ελληνικό και το κινεζικό λαό, η Ειρήνη Αγαθοπούλου μετέφερε στα μέλη του νέου Δ.Σ. τη δέσμευση της υφυπουργού, ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο τους καθώς και πρόσκληση σε συνάντηση προκειμένου να προγραμματιστούν από κοινού πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των γυναικών των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου