Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα Χριστουγέννων του Κ. Πουντζουκίδη

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Η Γιορτή των Χριστουγέννων μας υπενθυμίζει την μεγάλη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο. Μας θυμίζει την επίσκεψη του Χριστού στη γη για να λυτρώσει τον άνθρωπο από τον πόνο.
Η βία, η αύξηση της εγκληματικότητας, το δουλεμπόριο, η αύξηση των ναρκωτικών και των φυλακισμένων αποκαλύπτουν την πνευματική κρίση του πολιτισμού μας.

Ο Χριστός επισκέπτεται την ανθρωπότητα για να προσφέρει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας. Αποκαλύπτει το Θεό στον άνθρωπο, και δείχνει το αληθινό νόημα της ζωής.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να είναι πραγματικά λυτρωτικά και για την προσωπική μας ζωή. 

Ας ευχηθούμε και ας αγωνισθούμε, ο Χριστός να γεννηθεί και στη δική μας καρδιά, για να βιώσουμε την αγάπη, και την ειρήνη στην ψυχή μας. Ας παλέψουμε όλοι μαζί ώστε αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.