Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΚΙλκίς: Συνελήφθησαν 4 μέλη κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος και την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κατάφεραν να εντοπίσουν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, ποσότητες κάνναβης που ξεπερνούν τα 40 κιλά.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 4 άτομα, μέλη κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 39 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με δύο οχήματα, το ένα από τα οποία λειτουργούσε ως προπομπός, 20 αυτοσχέδια δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 21 κιλών και 881 γραμμαρίων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της 16 Δεκεμβρίου 2018 σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, 31χρονο αλλοδαπό, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα πεζός και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης βάρους 11 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά κρατούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 16 Δεκεμβρίου 2018 στην οικία του 38χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε αποθηκευτικό χώρο, 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 7 κιλά και 163 γραμμάρια κάνναβη, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.