Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Spin Santa Bike Marathon, στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Δοκίμασε την αντοχή σου, φτάσε στα όρια σου και ζήσε την μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο (Indoor Cycling Training) με ασφάλεια σε ένα πρόγραμμα δύο ωρών με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Les Mills και της Polar.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 60 χιλιόμετρα, 120 λεπτά προπόνησης και καύση 2500 θερμίδων.

Το Spin Santa Bike Marathon θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση* μέσω της εφαρμογής Kinesis-Gym App ή τηλεφωνικός στην γραμματεία του γυμναστηρίου, τηλ. 2341020450

Το πρόγραμμα επιμελείται και παρουσιάζει ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης.
LesMills RPM instructor

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούνται από καρδιοσυχνόμετρα Polar τα οποία θα εμφανίζονται σε προτζέκτορα βλέποντας real time την καρδιακή συχνότητα και το προπονητικό έργο του καθενός αθλητή ξεχωριστά, μέσο της εφαρμογής Polar Team Solution.

Στο τέλος θα υπάρχει ανάλυση του προπονητικού έργου του κάθε αθλητή ξεχωριστά καθώς και η θερμιδική απώλεια και το ποσοστό αερόβιας και αναερόβιας διαδικασία σε όλο το φάσμα της προπόνησης.

*οι θέσεις είναι περιορισμένες τα διαθέσιμα ποδήλατα είναι δεκατέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου