Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς προς τιμήν του αειμνήστου Παύλου Πασσαλίδη


Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Μικρή όπως αναμενόταν αποδείχθηκε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ''Βασίλειος Σεργιαννίδης'' το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018 στην πραγματοποίηση της ειδικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς προς τιμήν του αειμνήστου Παύλου Πασσαλίδη.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα η οποία γέμισε ασφυκτικά (μάλιστα υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι που ήταν όρθιοι εκτός της αίθουσας έως και τον αύλειο χώρο του Επιμελητηρίου) δίνοντας το παρών τους σε μια εκδήλωση εις μνήμιν ενός στελέχους που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Η εκδήλωση – την οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε σύσσωμη η οικογένεια Πασσαλίδη - ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο από το οποίο θυμήθηκαν όλοι οι παριστάμενοι την πορεία και διαδρομή του τιμώμενου προσώπου και ακολούθησαν ομιλίες και τοποθετήσεις.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Παπαδόπουλος κάνοντας μια σύντομη τοποθέτηση αναφέρθηκε στην διαδρομή του Π. 
Πασσαλίδη και συγκινημένος απευθύνθηκε στην οικογένεια του εκλιπόντος γνωστοποιώντας την απόφαση της νομαρχιακής οργάνωσης να ονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων της σε Παύλος Πασσαλίδης. 

Aξιοσημείωτο γεγονός ήταν η αποστροφή στο λόγο του Προέδρου της νομαρχιακής ότι στο πρόσωπο του τιμώμενου στελέχους σήμερα τιμάται ταυτόχρονα και η προσφορά και άλλων ικανών κομματικών στελεχών που έφυγαν και αυτοί από τη ζωή (Τ.Σωτηριάδης, Ν.Ταχτσίδης, Μ.Λαζαρίδης, Θ.Αθανασιάδης).

Ο λόγος δόθηκε ακολούθως στον ''Νέστορα'' του κόμματος σε επίπεδο νομού στον γνωστό δικηγόρο και τέως Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ξενοφών Στεργιάδη ο οποίος με λόγια μεστά παρουσίασε και ανέλυσε την προσωπικότητα και το έργο του Π.Πασσαλίδη αποκαλύπτοντας το πόσο δραστήριος ήταν από τα φοιτητικά του χρόνια έως και την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Στεργιάδης σημείωσε ότι ο Παύλος Πασσαλίδης αποτελεί για όλους παράδειγμα προς μίμηση και συνεχάρη την ΝΟΔΕ για την πρωτοβουλία της.

Θερμό χαιρετισμό και συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ έκανε και ο πρώην Πρόεδρος της, Αντιπρόεδρος σήμερα του Επιμελητηρίου κ. Κων/νος Βιολιτζής ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην μοναδική προσωπικότητα, το ήθος και την εργατικότητα του Π.Πασσαλίδη.

Η ειδική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία από τον εκπρόσωπο του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Βουλευτή Ν.Κιλκίς κ. Γ.Γεωργαντά ο οποίος αφού εξήρε τα χαρίσματα και τις αρετές του τιμώμενου προσώπου εμφανώς συγκινημένος έκλεισε την τοποθέτηση του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Παύλος ήταν κορυφαίος όλων μας και θα τον θυμόμαστε πάντοτε για την προσφορά και το λαμπρό έργο του.

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της νομαρχιακής Κιλκίς έκλεισε με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον γιο του Παύλου, Γιώργο Πασσαλίδη, από τους κ.κ. Γ.Γεωργαντά και Μ.Παπαδόπουλο και για την τιμητική βραδιά το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων αποτέλεσε το επιστέγασμα της επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώσθηκε (από την δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα) επιστολή για τον Π.Πασσαλίδη του τέως Υπουργού Δημόσιας Τάξης, πρώην Βουλευτή Ν.Κιλκίς Γ.Φλωρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.