Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Στελέχη της Δημιουργίας ξανά! επισκέφτηκαν το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημιουργίας ξανά! 
Την Κυριακή 9/12/2018 μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος Δημιουργία ξανά! επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς και προσέφεραν τρόφιμα, πρώτες ύλες μαγειρικής, χαρτικά προϊόντα και απορρυπαντικά.

Τα όσα ειπώθηκαν και διαπιστώθηκαν στη συνάντηση με την υπεύθυνη του συλλόγου κυρία Χ.Κουρουζίδου αποδεικνύουν ότι οι πολιτικές οι οποίες εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, απέτυχαν παταγωδώς και μας έφεραν ως χώρα και ως κοινωνία σε αυτή την τραγική κατάσταση, δηλαδή μεγάλο πλήθος πολιτών να στηρίζουν την επιβίωση τους στην Φιλανθρωπία και σε επιδόματα.

Τα μέλη της Δημιουργίας ξανά! περιέγραψαν στην υπεύθυνη του συλλόγου ότι αν θέλουμε ως χώρα να αναπτυχθούμε και οι πολίτες να μην έχουν ανάγκη από επιδόματα και Φιλανθρωπικούς συλλόγους οι οποίοι θα τους προσφέρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους, τότε η διαδικασία είναι μία και γνωστή, και περιλαμβάνει τα εξής :

Συνθήκες που ευνοούν το επιχειρείν – επενδύσεις – παραγωγή – ανάπτυξη.

Ποιες είναι, όμως, αυτές οι συνθήκες; Τι έχουν τα κράτη για τα οποία κάνουν «ουρά» οι επενδυτές και έχουν κάνει τους πολίτες τους πλούσιους;.

- Σταθερό φορολογικό και νομικό περιβάλλον.

Καθορισμένες χρήσεις γης.

Χαμηλή φορολογία.

Τάξη και ασφάλεια.

Εξάλειψη γραφειοκρατίας.

Γρήγορη απονομή Δικαιοσύνης.

Τράπεζες σε λειτουργία.

Ελευθερία στην αγορά εργασίας.

Διευκόλυνση της καινοτομίας.

Για την καλύτερη ανάλυση των συνθηκών που ευνοούν το επιχειρείν, τις επενδύσεις, την παραγωγή και την ανάπτυξη, με αποτέλεσμα οι πολίτες της χώρας να μην στηρίζονται για την επιβίωση τους σε Φιλανθρωπικούς συλλόγους και σε έκτακτα επιδόματα, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του κ.Θάνου Τζήμερου με τίτλο "Έτσι θα βγούμε από το μνημόνιο" που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Κόμματος Δημιουργία ξανά!.www.dimiourgiaxana.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.