Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση «Μάνα εσύ μοναδική», που με την παρουσίασή τους συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία της οικογένειας της μικρής μας Ράνιας.


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Κιλκίς που προσέφερε δωρεάν τη μετακίνηση της θεατρικής ομάδας των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη στην πόλη μας. Ευχαριστούμε το κατάστημα «Μπίτεν Φάτεν» για την προσφορά των εδεσμάτων στα μέλη της θεατρικής ομάδας, όπως και το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης Κιλκίς που με την οργάνωση και καθοδήγηση του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στήριξαν την εκδήλωση.

Τέλος, ξεχωριστά ευχαριστούμε την κ. Αναστασία Θυμιοπούλου, εμψυχώτρια και σκηνοθέτιδα της θεατρικής ομάδας «Γεια χαρά», καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας που ανιδιοτελώς και εθελοντικά προθυμοποιήθηκαν να μας παρουσιάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου