Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Νέες εμφανίσεις και ... ροζ φύλλο αγώνα για την ΑΣ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι, συνοδεύτηκε από τη δεύτερη νίκη της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς που επικράτησε της ΑΚΕ Πιερίας με 75 – 60. 

Με όπλο τη δυνατή άμυνα, η γηπεδούχος ομάδα πήρε το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η διαφορά του σκορ με προηγούμενη πάντα την ΚΟΥΠΑ αυξομειωνόταν μεταξύ 2 με 6 πόντους μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου που βρήκε προηγούμενη την ομάδα της ΚΟΥΠΑ με 30 - 26.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έπαιρνε σταδιακά μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα πολλά κλεψίματα προκάλεσαν συνθήκες αιφνιδιασμού και με καλάθια μέσα στη ρακέτα από τους πολύ καλούς σήμερα Μουστάκα και Αραμπατζή, το σκορ έληξε με 52 - 39 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Η νεανική ΑΚΕ Πιερίας στάθηκε αδύνατο να αντιδράσει στη συνέχεια παρά την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ. Η στιγμή του καυτού σήμερα Γιώργου Μπαξεβάνη, ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ, καθώς με 4 τρίποντα από τα έξι συνολικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανέβασε το σκορ στο + 20 (61 – 41 & 68 – 48 ) δύο φορές και στο + 23 (71 – 48) που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι.

Οι πολλές αλλαγές που ακολούθησαν από τον coach Θωμά Τσάτση, η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και η ενέργεια που κατέθεσε η ομάδα του Μίρο Ραίσεβιτς, είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της ΚΟΥΠΑ άφησε θετικές εντυπώσεις, φάνηκε συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στις βολές (13/15) αλλά και στα τρίποντα (10 /21: 47,6%), χαρίζοντας ουσιαστικά υποσχέσεις για μεγαλύτερη βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια.

ΠΌΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ:
Καπνίδης: 3 (1τρ) , Ποζίδης 4 (1τρ), Σκάλε, Ψωμιάδης 4, Υφαντίδης 2, Χοτουμανίδης 10 (1 τρ.), Τσουλφαϊδης 2, Παπαδόπουλος 2, Μουστάκας 19,Αραμπατζής 8, Μπαξεβάνης 21 (6 τρ),

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ: 18 - 12 / 30 - 26 / 52 - 39 / 75-60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.