Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η Τόλμη Κιλκίς στον Νυχτερινό Διεθνή Ημιμαραθώνιο

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς 
Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 διεξήχθη για 7η συνεχή φορά ο Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος και ο Δρόμος υγείας ο οποίος έγινε θεσμός πλέον για την πόλη και έγινε κομμάτι της ζωής μας με χαρακτήρα κοινωνικότητας-υγείας-ομαδικότητας-ψυχικής δύναμης μέσα από τον αθλητισμό. Περπάτημα ή τρέξιμο είναι το ίδιο πράγμα, όλοι είναι πρωταθλητές-ριες για τον στόχο και μέσα από αυτόν. 

Ανεξαρτήτου ηλικίας πλαισιώθηκε αυτή η διοργάνωση από ανθρώπους όλων των χαρακτήρων για τον ένα κοινό στόχο. Χαρά και υγεία είναι η επικεφαλίδα, πραγματοποιώντας τη διαδρομή των 21 χλμ από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου και τερματισμός στο ύψος του Λευκού Πύργου και στο Δρόμο υγείας 5χλμ με αφετηρία στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τερματισμό στο ύψος του Λευκού Πυργου.

Σε αυτή την πραγματικά όμορφη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 30 μέλη στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή και την ατομική ηθική ικανοποίηση με οικογενειακό πνεύμα που επικρατούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.