Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Δήλωση Δ. Κυριακίδη για την 28η Οκτωβρίου 1940

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940:

"Εβδομήντα οχτώ χρόνια από το ελληνικό έπος του 1940, ο ηρωικός εκείνος αγώνας του λαού μας, μας εμπνέει και μας διδάσκει. Το μήνυμα για εθνική ενότητα και πίστη σε αρχές και αξίες είναι πάντα επίκαιρο.

Ο ελληνικός λαός γιορτάζει και ταυτόχρονα ευγνωμονεί, ενθυμούμενος τη θυσία όλων εκείνων των απλών συμπατριωτών μας, που με απαράμιλλο ηρωισμό και αυταπάρνηση προέταξαν τα στήθη τους και ''έπεσαν'' μαχόμενοι στα πεδία των μαχών προασπιζόμενοι τα Ιερά, τα Όσια του Έθνους και τα ιδανικά και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, για να απολαμβάνουμε Εμείς το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας.

Σήμερα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας, έχουμε το χρέος να προχωρήσουμε ενωμένοι, με ακατάβλητη θέληση, με αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα, για να ξεπεράσουμε τις πολυμέτωπες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και να αναδείξουμε και πάλι τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλοπατρία, τη Δημοκρατία σε θεμελιακές αξίες της κοινωνίας μας και να αγωνιστούμε ακόμη πιο αποφασιστικά για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας.

Χρόνια Πολλά"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.