Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

"Φίλε Νίκο, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα είναι πάντα περήφανοι για σένα"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Αποχαιρετούμε σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 έναν λαμπρό συνεργάτη, έναν εξαιρετικό φίλο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Ο Νίκος Ταχτσίδης στα 51 του χρόνια προδόθηκε από τη μεγάλη του καρδιά. Μία καρδιά που χωρούσε τους πολλούς του φίλους αλλά και τους λίγους διαφωνούντες μαζί του.

Ο Νίκος τίμησε στο έπακρο τον όρκο του Δημόσιου Λειτουργού στην Υπηρεσιακή του καριέρα, απ’ όσες θέσεις κι αν πέρασε. Αψευδείς μάρτυρες οι χιλιάδες συμπολίτες μας που ζήτησαν την συμβουλή και την αρωγή του. Πάντα με χαμόγελο και προθυμία. Το ίδιο αψευδείς μάρτυρες είναι οι συνάδελφοί του υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά και όλοι οι αιρετοί με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα.

Ο Νίκος Ταχτσίδης θα λείψει κυρίως σε όλη την κοινωνία. Κατ’ εξοχήν κοινωνικό άτομο με έντονη δραστηριότητα από τα νεανικά του χρόνια στα Δημόσια πράγματα. Τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου από νεαρή ακόμη ηλικία.

Το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου το τιμούσε και μέχρι την τελευταία ημέρα της σύντομης ζωής του. Κέρδιζε την αγάπη των συμπολιτών με κύριο όπλο την ειλικρίνεια, το πηγαίο χιούμορ, την ισχυρή εξωστρέφειά του. Όλα αυτά τα λαμπρά ανθρώπινα στοιχεία μεταφραζόταν πολύ εύκολα σε ψήφο εμπιστοσύνης κάθε φορά που ο Νίκος έθετε εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών του.

Με το χαμόγελο την εξωστρέφεια και την προθυμία να υπηρετήσει τον συνάνθρωπό του, έμεινε στις επάλξεις μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Έτσι, δυναμικό, δραστήριο, ευχάριστο και πάντα με το χαμόγελο θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, όσοι είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε, να τον ζήσουμε και να συνοδοιπορήσουμε μαζί του.

Καλό Παράδεισο φίλε Νίκο. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα είναι πάντα περήφανοι για σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου