Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ψήφισμα Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς για την απώλεια του Ταχτσίδη Νικόλαου

Ψήφισμα Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου μας, μέλους του συλλόγου μας και Αντιδημάρχου Κιλκίς, Ταχτσίδη Νικόλαου.

Ο Νίκος ήταν Πολιτικός Μηχανικός, αναγνωρισμένος από τον κλάδο του και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους μας. Είχε υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και συγκεκριμένα προϊστάμενος στο τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής καθώς και προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών έργων. 
Την εποχή αυτή ήταν προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών έργων, αλλά τελούσε σε ειδική άδεια εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν Αντιδήμαρχος Κιλκίς.

Ο Νίκος διακρινόταν για την εξυπνάδα και την επαγγελματική του κατάρτιση, την αγωνιστικότητα, το ενδιαφέρον για το συμπολίτη και τον συνάδελφο και το ήθος του. Άσκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου και του αιρετού εκπροσώπου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την εξυπηρέτηση του πολίτη και του τόπου του και έδωσε πολλές μάχες για τα πιστεύω του.

Το Δ.Σ του Σ.Υ.Π.Ε.Κ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του τα ακόλουθα:

Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Να παραστούν τα μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.

Να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του.

Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.