Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

29 & 30 Αυγούστου θα χορεύει όλη η Χίος

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»
➤Αγαπάς τον χορό;
Αγαπάς την παράδοση;
Λατρεύεις τους προορισμούς με πλούσια παράδοση και φυσική ομορφιά;
Θeς να βρεθείς στην μεγαλύτερη γιορτή παράδοσης και χορού στου Βορειοανατολικού Αιγαίου;
Έλα στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο Νησί της Μαστίχας, 29 και 30
Αυγούστου στη Χίο.

Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θάλασσα και τις παραλίες, να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του νησιού αλλά και να χορέψουν αντάμα με χορευτικά από όλη την Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Πολιτισμού, Υπουργείο Τουρισμού, του Δήμου Άνδρου και της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Αιγαίου η οποία το στηρίζει και ως συγχρηματοδοτείς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ» και οι δεκάδες εθελοντές που με κέφι και μεράκι το πλαισιώνουν, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών, ξεναγήσεων, παράλληλων δραστηριοτήτων και γλεντιών για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς και αεροπορικώς. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον παραθαλάσσιου οικισμό "Καρφάς".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dancechios.gr ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίας εδώ: dancechiosgr@gmail.com ή 697 6187007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.