Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Σήμερα στο Κιλκίς: Φιλικός αγώνας Εθνικής Παίδων Χάντμπολ με την Εθνική Ρουμανίας

Στάση στο Κιλκίς θα κάνει από το Κυριακή έως την Πέμπτη (8-12 Ιουλίου) η Εθνική Παίδων στο μακρύ δρόμο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει στη μακεδονική πόλη πενθήμερο καμπ το οποίο κορυφώνεται με το δυνατό φιλικό απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας τη Δευτέρα (9/7 - 19:00) στο δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και είναι ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος να βρεθούν κοντά στην Εθνική και να χειροκροτήσουν τη νέα γενιά του αθλήματος.

Η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας, αλλά της ρουμάνικης αποστολής γίνεται σε συνεργασία της ΟΧΕ με το Δήμο Κιλκίς, της Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς της πόλης και με τη συμβολή του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:30) στο ξενοδοχείο "Ευριδίκη" θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη, του οποίου η ανταπόκριση ήταν άμεση στο αίτημα της ΟΧΕ για τη φιλοξενία.

"Η πόλη του Κιλκίς παραδοσιακά στηρίζει το άθλημα και είναι κοντά στις Εθνικές μας ομάδες. Η χαρά μας γίνεται μεγαλύτερη καθώς βλέπουμε αθλητές της πόλης να είναι σε υψηλό επίπεδο και να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. 

Ευχαριστούμε το δήμο του Κιλκίς και τους φορείς για τη στήριξή τους", σχολίασε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.