Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Εισηγητής στο Νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Γ. Γεωργαντάς.

Συνεχίζεται στις Επιτροπές η συζήτηση του Νομοσχεδίου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» για τις μεγάλες αλλαγές που επιθυμεί η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 


Πρόκειται για ένα Νομοσχέδιο το οποίο έχουν απορρίψει με έντονο και απόλυτο τρόπο όλοι οι αυτοδιοικητικοί, θεσμικοί παράγοντες και θέτει σοβαρά ζητήματα συνταγματικότητας αλλά και κυβερνησιμότητας στους Δήμους. 

Αποδεικνύεται ότι την Κυβέρνηση το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτικών της σκοπιμοτήτων και επιχειρεί την εργαλειοποίηση των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές.

Ο κ. Γεωργαντάς θα αντικαταστήσει σήμερα τον κεντρικό εισηγητή και Τομεάρχη Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.