Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ποδαρικό με νίκες για τον ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΙΑΣ καθώς πέτυχε την πρώτη εντός έδρας και την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2018 κάνοντας το 2/2 την Κυριακή.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η ομάδα των Παγκορασίδων κέρδισε με 0-3 σετ εκτός έδρας τον ΓΑΣ Μελίκης παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο 7/7 και 21-0 σετ.

Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα του Πιερικού Κατερίνης σε ένα παιχνίδι εξαιρετικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος που είναι και το τελευταίο του Α γύρου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Β 'ΕΘΝΙΚΗΣ

Η ομάδα των Γυναικών έκανε και αυτή την πρώτη της νίκη για το 2018, απέναντι στην ομάδα της Καστοριάς με 3-0 σετ.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ του 1ου σετ με 15-21 αλλά απέδειξε ότι έχει μέταλλο νικητή και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να κερδίσει με 28-26 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δείγμα του υψηλού και ανταγωνιστικού επιπέδου της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών κατάφεραν και πήραν την νίκη με 3-0 κάνοντας το 2/2.

Την επόμενη αγωνιστική οι Γυναίκες αγωνίζονται εκτός έδρας απέναντι στον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.