Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου συλλόγου εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) ευχαριστεί τα μέλη του, τους αιρετούς εκπροσώπους της ΠΕ Κιλκίς και τις εταιρείες EURIMAC AE και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ για την γενναία συνεισφορά τους στην συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο που διοργανώνεται και λειτουργεί σε καθημερινή βάση από την ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε δύο φάσεις – στις 14/12/2017 και στις 4/1/2018 – και περιλάμβαναν ποσότητες βασικών ειδών διατροφής όπως ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, κ.λ.π συνολικού βάρους περί των 500Kg.

Χαιρόμαστε που στην πρωτοβουλία μας αυτή, για να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας, ο σύλλογός μας βρίσκει εκτός από τα μέλη του και άλλους θερμούς υποστηρικτές και συμπαραστάτες που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους όπως οι προαναφερθείσες εταιρείες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.