Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Τ. Πέτρογλου: "Κυριάκο Μητσοτάκη σ' ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας"

Τριαντάφυλλος Κ. Πέτρογλου
Δικηγόρος
"Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον Πρόεδρο της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξής μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αεικίνητο και αποτελεσματικό Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την ανάθεση στο πρόσωπό μου καθηκόντων Συμβούλου του Γραμματέα της ΝΔ για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης, τομείς νευραλγικούς καθώς τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Δημόσια Διοίκηση καταδυναστεύεται και χειραγωγείται ενώ γίνεται συστηματική προσπάθεια εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης ως επίφαση νομιμότητας.

Η ευθύνη της θέσης αποτελεί τιμή, αλλά η υπευθυνότητα της άσκησης καθηκόντων υποχρέωση για μένα ιδιαίτερα στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο οπου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της αλήθειας και του ρεαλισμού που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον λαϊκισμό των σημερινών κυβερνώντων.

Αυτονόητο ότι υπήρξα και παραμένω απλός στρατιώτης και εθελοντής της παράταξης ανεξαρτήτως θέσης υπηρετώντας με συνέπεια την αρχή “Έκαστος εφ' ω ετάχθη”.

Καλές Γιορτές σε όλους, Δημιουργικό και Ελπιδοφόρο Νέο Έτος."

1 σχόλιο:

  1. ενω επι των ημερων σας οι τομεις αυτοι δουλευαν ρολοι...λιγη ντροπη δεν βλαπτει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.