Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Με απόφαση Ν.Δ.: Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης ο δικός μας Τριαντάφυλλος Πέτρογλου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για τον ορισμό του κ. Τριαντάφυλλου Πέτρογλου σε σύμβουλο για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης
«Καθήκοντα συμβούλου ανατέθηκαν στον κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης με σημερινή απόφαση του Κόμματος.

Ο κ. Πέτρογλου έχει υπηρετήσει την Παράταξη από διαφορετικά μετερίζια, πάντα, όμως, με τον ίδιο ζήλο και ανιδιοτελή προσφορά.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες θητείες στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα της ΝΟΔΕ Κιλκίς και, εν συνεχεία, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς, ακολούθησε μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία του στην Πολιτική Επιτροπή. 

Εργαστήκαμε συλλογικά και κάναμε πιο εξωστρεφή και πιο δυνατή τη φωνή της Παράταξής μας στην κοινωνία.

Με τον Τριαντάφυλλο μας συνδέουν, όχι μόνο μια άριστη συνεργασία και κοινοί αγώνες, αλλά και μια στενή προσωπική φιλία. 

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί, ώστε να κερδίσουμε τις μεγάλες εκλογικές μάχες που έρχονται. Με τη σκληρή δουλειά όλων μας και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε.

Για μια ισχυρή Ελλάδα κι ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.