Τη δυνατότητα σε δύο νέους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής –για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος- παρέχει η τράπεζα Πειραιώς μέσω υποτροφιών.
Με τη σημαντική και ουσιαστική οικονομική στήριξη της Τράπεζας, οι δύο μαθητές κάθονται στα θρανία του ΕΠΑΛ και παρακολουθούν το φημισμένο πρόγραμμά του. Ανέκαθεν, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ενθαρρύνει και επικροτεί ανάλογες πρωτοβουλίες φορέων που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον αγροδιατροφικό τομέα και –μέσω υποτροφιών- δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές και σπουδαστές να εκπαιδευτούν στον συγκεκριμένο κλάδο σε επίπεδο είτε λυκείου, είτε προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
Λίγα λόγια για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδος και των Βαλκανίων.
Λίγα λόγια για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδος και των Βαλκανίων.
Τα κύρια εκπαιδευτικά τμήματα της είναι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο), η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επαγγελματικό Λύκειο, Ι.ΙΕΚ και Εκπαίδευση Ενηλίκων), το Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences και η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College.
Η Σχολή προετοιμάζει τους αποφοίτους της για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.