Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Βεργίδης: "Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο νέος δρόμος"


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
"Παραδόθηκε την 19η Δεκεμβρίου ο δρόμος που συνδέει τον κόμβο Μαυρονερίου με την είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, που προέκυψαν κατά την υλοποίηση του έργου, μεταβήκαμε ομαλά στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες και επισκέπτες του Κιλκίς για την υπομονή που επέδειξαν, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την αποπεράτωση του έργου.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Αστυνομική Δνση Κιλκίς, την Τροχαία, τον ΟΤΕ, την Εταιρεία Αερίου, την αρχική ανάδοχο εταιρεία «Αθωνική Τεχνική Α.Ε.» καθώς και την Εταιρεία «ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.», που ανέλαβε στη συνέχεια, για την άψογη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, όμως, θα ήθελα να εκφράσω προς την ΔΕΗ Κιλκίς που με τις εύστοχες ενέργειές της συντέλεσε στο να δρασκελιστούν τάχιστα εμπόδια που προέκυψαν, καθώς και την ΔΕΥΑ Κιλκίς.

Όσο για την κριτική που δεχτήκαμε για τους τρεις φωτεινούς σηματοδότες, γνωρίζουμε στους πολίτες του Νομού, ότι αυτοί λειτουργούν με αισθητήρες, ώστε να ελαχιστοποιείται ο τυχόν χρόνος αναμονής.

Η μελέτη, που συντάχθηκε κατά το έτος 2005 από εξειδικευμένους επιστήμονες, περιελάμβανε την ύπαρξη των σηματοδοτών και δεν μπορούσαν να απαλειφθούν, καθώς το έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και υπήρχε ιδιαίτερη δυσκολία για την τροποποίηση της αρχικής μελέτης.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο νέος δρόμος και να αξιοποιεί η κοινωνία του Κιλκίς, την άνεση και την ασφάλεια που μας παρέχει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.