Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

"Που είναι ο Δήμος Κιλκίς οεο;"

Παρεμβαίνει ο
Σωκράτης Δημητριάδης
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος WiFi4EU της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά την επιδότηση Δήμων για δημιουργία δωρεάν σημείων WiFi σε δημόσιους χώρους. Ο Δήμος Κιλκίς δεν περιλαμβάνεται στους 117 ελληνικούς δήμους που θα λάβουν την επιδότηση των 15000 ευρώ.
(https://ec.europa.eu/newsroom/dae/document.cfm?doc_id=55967)



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ, από τους 325 δήμους της Ελλάδας έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα οι 268 (και χρηματοδοτήθηκαν τελικά οι 117)
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/preliminary-results-first-wifi4eu-call

Και όπως φαίνεται δυστυχώς από τα στοιχεία που δημοσιεύει η ίδια η ιστοσελίδα του προγράμματος, ο Δήμος Κιλκίς δεν καταδέχτηκε καν να κάνει αίτηση! Αν κάνετε αναζήτηση στην ακόλουθη σελίδα που δημοσιεύει τους εγγεγραμμένους στο σύστημα υποβολής των αιτήσεων, περιλαμβάνεται μόνο ο Δήμος Παιονίας από το νομό Κιλκίς.
https://www.wifi4eu.eu/#/list-municipalities

Δείτε ανάρτηση της Γνώμης (Σάββατο 24 Μαρτίου 2018), για το θέμα αυτό ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ, από τους 325 δήμους της Ελλάδας έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα οι 268
    https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/preliminary-results-first-wifi4eu-call

    Και όπως φαίνεται δυστυχώς από τα στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η ιστοσελίδα του προγράμματος, ο Δήμος Κιλκίς δεν καταδέχτηκε καν να κάνει αίτηση!!!
    https://www.wifi4eu.eu/#/list-municipalities

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.