Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Δράσεις του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη (9/12/2018)

Δελτίο τύπου Δ. Κυριακίδη
Στην επιτυχημένη εκδήλωση "Ωδές ανθρώπων, ψαλμοί Αγίων" που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. 


Ο κ. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία μαζί με πλήθος κόσμου, να παρακολουθήσει μια μοναδική μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με ψαλμούς Αγίων, από τον σύλλογο Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως του Κιλκίς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μελωδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον μεγάλο δάσκαλο κ. Κ. Γαϊτανίδη για την πολύχρονη προσφορά του. 


Επίσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, της Μ.Κ.Ε. Τέχνης και της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών, παραβρέθηκε στην αξιόλογη εκδήλωση – ομιλία με τίτλο "Μεγάλες στιγμές της παγκόσμιας Ιστορίας" που έγινε στο στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Η καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μαρία Ευθυμίου, την οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει η πόλη μας, με λόγο απλό και τεκμηριωμένο, παρέδωσε ένα μοναδικό μάθημα ιστορίας στους παρευρισκόμενους.

Αποδεικνύοντας ότι η γνώση της ιστορίας είναι επιτακτική ανάγκη, διότι γνωρίζοντας το παρελθόν, διδασκόμαστε και πορευόμαστε, με περισσότερη ασφάλεια και αισιοδοξία στο μέλλον.

Ο κ. Κυριακίδης, συνεχάρη τόσο την ομιλήτρια καθηγήτρια ιστορίας κ. Ευθυμίου όσο και τους συνδιοργανωτές της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.