Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo under 21 στη Βαρσοβία

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς 
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo under 21 διεξήχθη στην Βαρσοβία Πολωνίας από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές-ριες γεννηθέντες από 1998 έως και 2002 που προκρίθηκαν από εθνικά πρωταθλήματα, από το President’s Cup που διεξήχθη στην Αθήνα και το Multieuropean Games που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας.

Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό ειδικά στις μεγάλες ηλικίες διότι ένας μεγάλος αριθμός σε κάθε κατηγορία συμμετείχαν και στα Grand Prix με υψηλές βαθμολογίες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη μετά τις τρεις προκρίσεις και για τον τελικό οι αναμετρήσεις ήταν 6 στην πλειοψηφία των κατηγοριών.

Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης συμμετείχε ο αθλητής του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς Αριστείδης Κουτσός γεννηθείς το 2001 έως 54 κιλά με δικαίωμα συμμετοχής από την πρόκριση Multieuropean Games. Εθνική Ελλάδος πλέον τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε με δυο πρωταθλητές, με τον πρώτο Ιταλό κερδίζοντάς τον με διαφορά και τον δεύτερο Τούρκο στους δυο γύρους είχαμε υπεροχή αλλά στον τρίτο οι δυνατότητες μας ήταν λιγότερες και το αποτέλεσμα έφερε τον αντίπαλο νικητή.

Η εμφάνιση του αθλητή μας ήταν άψογη δηλώνει ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και ήταν μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε σε τέτοιου επίπεδου διοργανώσεις επισημαίνοντας ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθουν οι αναμενόμενες επιτυχίες.

Η αγωνιστική προετοιμασία ενίσχυσε τη δυνατότητα διεκδίκησης και με την πρόσφατη συμμετοχή στο Serbia Open Galeb G1 βαθμολογούμενο που διεξήχθη στις 27-28 Οκτωβρίου 2018 στο Βελιγράδι Σερβίας, όπου οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δυνατές με υψηλό επίπεδο.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχαν 7 αθλητές από το σύλλογο με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής ικανότητας ενόψει των πρωταθλημάτων.

Συμμετείχαν οι :

Κουτσός Αριστείδης Junior έως 55 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Δαδούπης Φώτιος Junior έως 68 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης Cadet έως 65 5η θέση

Λουκοβίτης Δημήτριος Cadet έως 61 κιλά 5η θέση

Αναστασιάδης Σεβαστιανός Senior έως 63 κιλά στην οκτάδα.

Επίσης Παπουτσής Αθανάσιος Junior έως 63 κιλά

Νικολαίδης Ιωάννης έως 57 κιλά

Η συμμετοχή από μόνη της δηλώνει ικανότητα για διεκδίκηση ανεξαρτήτου αποτελέσματος εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να τονίσουμε ότι η βαθμολογία για το rank list σε όλα τα G tournaments είναι μόνον για τους άνδρες-γυναίκες και έφηβους-νεάνιδες. Για τους παίδες-κορασίδες είναι εμπειρία για την επόμενη κατηγορία ηλικιακά. Το πανευρωπαϊκό και οι μεγαλύτερες διοργανώσεις απαιτούν υπερπροσπάθεια, θυσίες και στόχο.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές ο πρόεδρος κ . Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια υλοποιώντας τους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.