Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τι λέει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, για τα αποτελέσματα των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια


Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Οι υποψήφιοι με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζουν όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους, στις πρόσφατες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών, το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Κιλκίς.

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΜΕ έδωσαν αυτή τη μάχη με σύνθημα: «Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες!» – «Δίνουμε μαζί τον αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα!».

Κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν υποψήφιους που παλεύουν για τα συμφέροντα των εργαζομένων, αποκαλύπτουν τις αυθαιρεσίες της διοίκησης και συγκρούονται με την αντιλαϊκή πολιτική.

Κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς να γυρίσουν την πλάτη στον κυβερνητικό συνδικαλισμό, ο οποίος αποτελεί μέρος του προβλήματος, μαζί με τις αντιλαϊκές πολιτικές που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τη δύναμη που μας δίνουν οι συνάδελφοι την αξιοποιούμε στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του κινήματος, στη συμμαχία των εργαζομένων όλων των κλάδων, με τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενος και με τους μαθητές μας.

Η ανάγκη να αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης στον κλάδο παραμένει. Μόνοι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δώσουν λύση. Να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της Απεργίας στις 14 Νοέμβρη (συγκέντρωση: 10:30 π.μ., Πλατεία Ειρήνης), καθώς και τη συμμετοχή στη διαδήλωση για την επέτειο του λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 6:30 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.