Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η "Δημιουργία ξανά!" στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Δημιουργία ξανά!"
Στις 24/11/2018 μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος Δημιουργία ξανά! επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού Κιλκίς, και την Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Κατά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση τα μέλη μας ενημερώθηκαν για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας καθώς και τις υποθέσεις εκείνες οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από τα Αστυνομικά τμήματα του Νομού.

Τα μέλη μας περιέγραψαν στον Αστυνομικό Διευθυντή τις θέσεις της Δημιουργίας ξανά! για την τήρηση της νομοθεσίας, την άμεση ολοκλήρωση υποθέσεων μικρής παραβατικότητας από Αστυνομικούς με νομικές γνώσεις, την τήρηση των κανόνων εμπλοκής, την ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης των αστυνομικών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, την παροχή εξοπλισμού προστασίας των Αστυνομικών.

Στη Αναπτυξιακή Κιλκίς τα μέλη μας ενημερώθηκαν για τα προγράμματα Leader του παρελθόντος, για το πρόγραμμα Leader το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί καθώς επίσης και για την έλλειψη επιχειρηματικής παιδείας.

Στην συζήτηση η οποία ακολούθησε με τον Διευθυντή της ΑΝΚΙ τα μέλη της Δημιουργίας ξανά παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος για την φορολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων με συντελεστή 12% και όλα τα έξοδα αναγνωρισμένα, για την εισαγωγή της πληροφορικής σε όλο τον κρατικό μηχανισμό με σκοπό την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και την πάταξη της διαφθοράς, την αποχώρηση του κράτους από το σύνολο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων γιατί σε όλες έχει αποτύχει και έχει μεταφέρει τα χρέη στους φορολογούμενους, την διαφάνεια σε κάθε ευρώ που ξοδεύει το Δημόσιο.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα τα οποία επηρεάζουν την επιχειρηματική δραστηριότητα όπως η άμεση απονομή Δικαιοσύνης έτσι ώστε να μην καθυστερούν επιχειρηματικές δραστηριότητες, για την κατάργηση όλων των φόρων υπέρ τρίτων, για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, την υποχρέωση εξόφλησης των προμηθευτών του Δημοσίου σε 60 ημέρες, την κατάργηση των υψηλών συντάξεων και των συντάξεων των αιρετών (Δήμαρχοι, Βουλευτές).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.