Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Οι δράσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη (26/11/2018)

Δελτίο τύπου Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης το βράδυ της Κυριακής 25 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τον οικισμό Ισωμα του Δήμου Κιλκίς.

Ο κ. Κυριακίδης στην επίσκεψη του αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και τοπικά στελέχη του οικισμού και να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν τόσο το Ισωμα όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Παρόντες στο Ισωμα εκτός των κατοίκων ήταν η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον Δ. Κυριακίδη, κ. Βάγια Θρήσκου – Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ισώματος Καπετάν Ιωάννης Ράμναλης καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ισώματος κ. Σωτήρης Θρήσκος και Επταλόφου κ. Παναγιώτης Αμοιρίδης και ο τέως Αντιδήμαρχος Δήμου Κρουσσών (Ν.Καποδίστριας) κ. Κων/νος Δημογιάννης.

Στο 1ο Φεστιβάλ Λύρας και Εγχόρδων

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 παραβρέθηκε στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΧΟΡΔΩΝ με τίτλο ''15 ΛΥΡΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ'' εκδήλωση η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα για τον εορτασμό των Πολιούχων του Κιλκίς.

Ο κ. Κυριακίδης παρακολούθησε την επιτυχημένη εκδήλωση και αμέσως μετά δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι η μουσική ενώνει εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές και συμμετέχοντες του 1ου φεστιβάλ λύρας και εγχόρδων.

Στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας Παντάνασσας από τη Νάουσα
Το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε το παρών στην Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγιάς Παντάνασσας από την Νάουσα Ημαθίας που πραγματοποιήθηκε σε μια σεπτή τελετή στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς και κατόπιν παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Η Ιερά εικόνα της Παναγίας Παντάνασσας, την οποία υποδέχθηκε σύσσωμος Κλήρος και Λαός, θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιεορμαρτύρων έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς.

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δ.Κυριακίδης τόνισε ότι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμασθε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Μητέρας όλων μας με την προσδοκία να μας φυλάττει κάτω από τη Σκέπη της και να ευλογεί το Κιλκίς μαζί με τους Πολιούχους της πόλεως του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες εκ Στρωμνίτσης ευχόμενος Xρόνια Πολλά σε όλες/όλους τους συμπατριώτες μας.

Στην ημέρα 
μνήμης Εθνικής Αντίστασης 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά παρέστη στην Δοξολογία που εψάλη για την ημέρα μνήμης Εθνικής Αντίστασης και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου Κιλκίς, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στους πεσόντες της περιόδου 1941-1944 ώστε σήμερα όλοι μας να απολαμβάνουμε την ελευθερία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.