Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

"Ευτυχώς που δεν μας πήραν και αυτό το ΤΕΙ"

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Με το πλέον εμφατικό τρόπο η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά λέει εδώ και άλλα κάνει μετά.

Δεν εξηγείται αλλιώς η παραφιλολογία και η αισιοδοξία το τελευταίου κυρίως χρόνου που καλλιεργούνταν σκοπίμως από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στο Κιλκίς και την οποία τεχνηέντως άφηνε να διαρρέει η ηγεσία του Υπουργείου ότι θα αναβαθμιστεί το ΤΕΙ Κιλκίς.

Όπως λοιπόν απεφασίσθη προχθές η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έκανε και πάλι το θαύμα της και στο θέμα του ΤΕΙ τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν χωρίς καμιά αλλαγή και επ' ουδενί χωρίς κάτι νεώτερο. Με ένα τμήμα (Σχεδιασμού & Τεχνολογίας ένδυσης) με έδρα τις Σέρρες και πολύ μας είναι ως Κιλκίς. Ευτυχώς που δεν μας πήραν και αυτό θα μπορούσε καλόπιστα να αναλογισθεί κανείς. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες που λέει ο λόγος. Πάλι καλά να λέμε.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά το μόνο που επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των κυβερνώντων είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα απλώς το μόνο υπεύθυνο που μπορεί να πράξουν για να παραμείνουν στην ιστορία ότι έκαναν κάτι, το μοναδικό, χρήσιμο είναι να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές τις οποίες ο ελληνικός λαός περιμένει για να απαντήσει κατάλληλα στον πολιτικό θίασο, που ''σπάει τα ταμεία των κινηματογράφων'', ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που νομίζει ότι διοικεί τη χώρα.

Το Κιλκίς επειδή τυγχάνει να είναι ένας τόπος – ναυαρχίδα της μεγάλης και πιο ισχυρής διαχρονικά ελληνικής πολιτικής δύναμης της ΝΔ αποτελεί για την παρούσα κυβέρνηση νομό persona non grata και για το λόγο αυτό οι κ.κ. Τσίπρας-Καμμένος τον εκδικούνται.


Όχι μόνο τώρα για το φλέγον ζήτημα παιδείας αλλά και σε σειρά τόσων και τόσων θεμάτων που συνεχίζουν τέσσερα χρόνια τώρα να καρκινοβατούν (θυμίζουμε: δρόμος από και προς το Κιλκίς δεν έχει ολοκληρωθεί-έργο το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δρομολογήσει, έργα στο Στάδιο της πόλης, Δικαστικό μέγαρο-ήταν έτοιμη η όλη υπόθεση από την κυβέρνηση της ΝΔ κ.ο.κ. που εάν συνεχίσουμε να απαριθμούμε δεν θα φτάσουν πολλά δελτία τύπου).

Μετά και από την εξέλιξη αυτή το μόνο που περιμένουμε εναγωνίως είναι μια πειστική απάντηση από τους εδώ εκπροσώπους της κυβέρνησης που όλο αυτό το διάστημα διαλαλούσαν ως καλά παπαγαλάκια τις περιβόητες φαντασιώσεις της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας. Εκτός κι αν και στο θέμα του ΤΕΙ ο Αλ. Τσίπρας και ο εξαφανισμένος συνεταίρος του Π. Καμμένος είχαν άλλη μια φορά τις γνωστές Α Υ Τ Α Π Α Τ Ε Σ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.