Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Με έξι αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της ΕΟΠΤ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη το 7ο Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών και το 11ο Φεστιβάλ Μυγδωνία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη. 

Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα πόδια έμπειρων αθλητών. Είναι ένα φεστιβάλ όπου συναντιόνται όλες οι μορφές Πολεμικών Τεχνών άλλα και τα νέα συστήματα αυτοάμυνας. 

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με έξι αθλητές που αναφέρονται παρακάτω :

1. Ασίκης Χαράλαμπος ηλικίας 2000 93 κιλά κατηγορία low kick νίκη με νοκ νταουν διακοπή από τον διαιτητή επί του αντιπάλου του

2. Σιδηρόπουλος Τάσος ηλικίας 2002 83 κιλά κατηγορία light kick νίκη 

3. Σταμπολίδου Σαββινα ηλικίας 2006 48 κιλά κατηγορία light kick νίκη 

4. Ασλανίδου Έλενα ηλικίας 2006 79 κιλά κατηγορία light kick νίκη 

5. Κυριαζίδης Σπύρος ηλικίας 2003 60 κιλά κατηγορία light kick νίκη 

6. Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 2000 80 κιλά κατηγορία kick ligh νίκη

Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους καθώς το Φεστιβάλ αυτό πραγματοποιείται ως μια γιορτή του αθλητισμού και των πολεμικών τεχνών ανεξαρτήτου αγωνιστικού στυλ.

Συγχαρητήρια έδωσε σε όλους τους αθλητές ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος για την προσπάθεια και συμμετοχή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.