Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Πολλές και καλές οι εμπειρίες από Ξάνθη για την Ακαδημία Αλέξανδρος
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ποδοσφαιρική εκδρομή σε Ξάνθη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η Ακαδημία συμμετείχε με 3 ηλικιακά τμήματα, την Κ9 «Μάντσεστερ», Κ12 « Ίντερ» και Κ 13 «Μίλαν». 

Η αποστολή συνοδευόταν από 3 συνοδούς προπονητές τους κκ Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Ντουντούκη, Γιάννη Ιασωνίδη, ενώ υπήρχε και η συμμετοχή γονέων. 

Η αποστολή αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της το πρωί του Σαββάτου με προορισμό τα Πηγάδια της Ξάνθης. Εκεί, στις 12:00 αγωνίστηκαν οι Κ9 «Μάντσεστερ» και οι Κ 12 «Ίντερ» με τμήματα της ΠΑΕ Ξάνθης ενώ στη 1:00 αγωνίστηκαν οι Κ13 «Μίλαν» το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας της Ξάνθης. 

Στη συνέχεια, αφού γευμάτισε στο εστιατόριο του Le chalet, αναχώρησε για το ξενοδοχείο «Νέστος». Στις 18:00, η αποστολή βγήκε για έναν περίπατο στην πόλη. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Κ12 «Ίντερ» πραγματοποίησαν θεαματικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας μία ισοπαλία και μία νίκη το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα με τα τμήματα της Ξάνθης FC. 

Πολύ καλές εμφανίσεις και του τμήματος Κ 9 «Μάντσεστερ» με νίκη και με ισοπαλία και με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το τμήμα Κ13 «Μίλαν» ξεκίνησε με νίκη το Σάββατο και με σκορ 2-1ενώ την Κυριακή γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1.

Η εκδρομή έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς όλη η αποστολή υπήρξε ο δωδέκατος παίχτης της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας, στην εκτός έδρας νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με σκορ 3-0.

Τα αγωνιστικά αλλά κυρίως τα παιδαγωγικά οφέλη του ταξιδιού ήταν πολλά για τους μικρούς μας αθλητές. Η Ακαδημία αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

Το Ταξιδιωτικό γραφείο του κ. Κριεζή

Τους υπευθύνους του Αθλητικού Κέντρου στα Πηγάδια Ξάνθης και κυρίως τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης και πολύ καλό φίλο της Ακαδημίας μας κύριο Περικλή Καλογιάννη.

Τους υπευθύνους του ξενοδοχείου «Νέστος» για την άψογη φιλοξενία.

Τους προπονητές μας που συνόδευσαν και καθοδήγησαν με υπευθυνότητα και αγάπη τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.

Τους γονείς - συνοδούς για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία.

Και φυσικά τους μικρούς μας αθλητές που κόσμησαν με την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων το ταξίδι μας.

Με όλα τα παραπάνω η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς για άλλη μια φορά εκπροσώπησε άξια το νομό και την πόλη μας.

Νέο Τρίποντο για τον Αλέξανδρο
Με τους 3 βαθμούς της νίκης απέδρασε από την Ξάνθη ο Αλέξανδρος επικρατώντας με 3-0 της τοπικής Ασπίδας. Η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς έδειξε από νωρίς την ανωτερότητα της και στο 7’ προηγήθηκε με 0-1 όταν από ασίστ του Αγαθαγγελίδη ο Musoni πλάσαρε στην εστία. Το 0-2 έγινε στο 38’ όταν κάθετη του Αγαθαγγελίδη έβγαλε τον Φουρτζίου τετ-α-τετ ο οποίος έκανε το γκολ με διπλή προσπάθεια.

Στο 44’ ο Musoni έχασε την ευκαιρία σε τετ-α-τετ να κάνει το τρίτο γκολ ενώ ο Τσολακίδης στο 50’ είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του αντιπάλου goalkeeper. Το 0-3 έγινε στο 78’ με πλασέ του Cecilio D. από την 3η ασίστ στο ματς του Βενιαμίν Αγαθαγγελίδη που έδειξε μεγάλη σοβαρότητα σε όλες τις επιλογές του. 

Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Musoni και Φουρτζίου στο 60’ & 81’ αντίστοιχα. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 με τον Α.Ο. Καβάλας.

Σύνθεση : Αθανασίου , Μπουλγουρίδης , Αηδονίδης , Τσαταλπασίδης , Τερζής , Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης (77’ Cecelio), Φουρτζίου (80’ Σερταρίδης), Musoni (69’ Κώτσιας), Προβατίδης (81’ Πολυχρόνου), Αγαθαγγελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.