Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Κρηστώνη, Λεβεντοχώρι, Μεσιανό και στη νοτιοδυτική πλευρά του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος εξαιτίας τεχνικών εργασιών μετατόπισης στύλων ΔΕΗ στο νέο οδικό δίκτυο Κιλκίς – κόμβου Μαυρονερίου:

-από τις 8:00 έως τις 14:00 σε τμήμα του οικισμού Κρηστώνης (παλιές συνεταιριστικές αποθήκες μέχρι τη στροφή Λεβεντοχωρίου) στο Λεβεντοχώρι και στο Μεσιανό

- από τις 8:00 έως τις 8:30 και από τις 14:00 έως τις 14:30 στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης του Κιλκίς (περιοχή ιερού ναού Παναγία και Α' Εργατικές Κατοικίες) και στον κύριο οικισμό της Κρηστώνης.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους κατοίκους των προαναφερθεισών περιοχών να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου