Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Αποκατάσταση καταστροφών στην επαρχιακή οδό Αξιούπολη –Γοργόπη-Γουμένισσα- Καστανερή

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Σε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και προβλημάτων στην περιοχή Γρίβας –Καστανερής από τις πλημμύρες της 10ης και 11ης Οκτωβρίου του 2015, προτού αρχίσει η φετινή αντιπλημμυρική περίοδος προχώρησε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, της Π.Ε. Κιλκίς. 

Οι εξαιρετικά έντονες βροχοπτώσεις εκείνης της περιόδου οδήγησαν σε κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα η επαρχιακή οδός Επ. Ο. 19 Αξιούπολη –Γοργόπη-Γουμένισσα- Καστανερή-όρια Ν. Πέλλας (τμήμα Γρίβας-Καστανερής) να υποστεί σημαντικές φθορές σε τμήμα του οδικού δικτύου από τον οικισμό Γρίβας έως τον οικισμό Καστανερής, με πτώσεις πρανών, καθιζήσεις, κατολισθήσεις με αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. 

Οι παρεμβάσεις που διενεργήθηκαν αφορούν μεταξύ άλλων σε αποκατάσταση οδοστρώματος μέσω μικροπασσάλων, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, επανακατασκευή του κατεστραμμένου σωληνωτού. 

Ήδη έχει αποκατασταθεί το σύνολο των σοβαρών και εκτεταμένων καταστροφών στο οδικό δίκτυο, ενώ έχουν ήδη εγκριθεί οι παρεμβάσεις στα υπόλοιπα τμήματα του οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας, που προκλήθηκαν από μεταγενέστερες της προαναφερθείσας καταστροφές και δρομολογείται η αποκατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.