Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Άλλη μια διάκριση για την κινηματογραφική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η κινηματογραφική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, έχει μια ιστορία διακρίσεων τόσο σε Πανελλήνιους όσο και σε Διεθνείς διαγωνισμούς μαθητικών ταινιών. Την περσινή σχολική χρονιά διακρίθηκε στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema... Διάβασες;» με την ταινία «Οι Πιτσιρίκοι», η οποία και ξεχώρισε ανάμεσα σε 250 άλλες μαθητικές δημιουργίες. 

Οι μαθητές της κινηματογραφικής ομάδας υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, κ. Κωνσταντίνο Ντίνου και κα. Σιδηροπούλου Ελένη εμπνεύστηκαν από το διήγημα του Δημήτρη Ψαθά «Οι πιτσιρίκοι» και απέδωσαν με παραστατικό και χιουμοριστικό τρόπο το θάρρος και την ευρηματικότητα των μικρών αγωνιστών της ελευθερίας κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, θυμίζοντας μας πως η ελπίδα του τόπου μας στα κρίσιμα αυτά χρόνια που διανύουμε είναι οι νέοι άνθρωποι, η νέα γενιά. 

Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στην εκπομπή της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.

Περισσότερες ταινίες στο κανάλι μας στο Youtube · απλώς πληκτρολογήστε 2gymkilk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.