Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/10/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέδρασε από το Σιδηρόκαστρο ο Αλέξανδρος, αφού επικράτησε επί του τοπικού Εθνικού με σκορ 0-3. 

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αλέξανδρο στο 16’ όταν σουτ του Τσολακίδη έφυγε out. 

Σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Αλέξανδρο πολύ πιο απειλητικό σε όλη τη διάρκεια να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάση για γκολ. 

Στο 38’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, ο Αθανασίου αποκρούει την μπάλα με την βοήθεια του δεξιού κάθετου δοκαριού και στην αντεπίθεση, σειρά του Αλέξανδρου να κερδίσει φάουλ στην δεξιά γωνία της περιοχής πέναλτι του Εθνικού. 

Εκτελεστής ο Προβατίδης στο 39’ ο οποίος στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας κάνοντας το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την φάση στην οποία ακυρώθηκε γκολ σε υπόδειξη για οφσάιντ κι ενώ το σκορ ήταν 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός προσπάθησε να πιέσει, ανέβηκε ψηλά με αποτέλεσμα στο 62’ ο Αλέξανδρος να κλέψει την μπάλα και με καταπληκτική κάθετη ασίστ του Τζεβελέκη, ο Αγαθαγγελίδης βρέθηκε σε τετ-α-τετ και έκανε το 0-2. 

 Ο ρυθμός του Αλεξάνδρου ανέβηκε, πήρε την κατοχή της μπάλας και σε νέα αντεπίθεση αυτή τη φορά από τον έξω δεξιά διάδρομο, δεύτερη πανέμορφη ασίστ του Τζεβελέκη στον Inomaru Diogo, που κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα και 0-3 στο 70’. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε αλλά σε δυο πολύ καλές προσπάθειες για γκολ των Γηπεδούχων στο 78’ & 83´ ο Αθανασίου δήλωσε πάλι παρών με δυο φοβερές αποκρούσεις.

Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Αλέξανδρο, την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον Αετό Ορφανού, ενώ θα προηγηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλου της ΕΠΣ Κιλκίς στο ίδιο στάδιο με την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Σερταρίδης ( 60’ Αγαθαγγελίδης ), Κώτσιας, Παπαδόπουλος Σ., Inomaru D. ( 74’ Musoni ), Τσολακίδης ( 79’ Τσαταλμπασίδης ), Τζεβελέκης (72’ Αηδονίδης ), Προβατίδης, Βασιλειάδης.

Πρεμιέρα για το παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Κιλκίς
Στο γήπεδο του Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε η 1η Αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να δηλώνει παρών με τρία τμήματα, ένα σε κάθε ηλικιακή κατηγορία (Κ 10, Κ 12 και Κ 14).

Οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πολυκάστρου, η καλή οργάνωση της διοργανώτριας ΕΠΣ Κιλκίς, οι καλές καιρικές συνθήκες, η ευγενής και αθλητική συμπεριφορά προπονητών και παραγόντων και κυρίως η διάθεση για ποδόσφαιρο και για παιχνίδι από μέρους των παιδιών συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση μιας πολύ όμορφης ποδοσφαιρικής Κυριακής.

Σε ότι αφορά την αγωνιστική παρουσία της Ακαδημίας του Αλέξανδρου, αυτή κρίνετε επιτυχής και στον τομέα της επιδιωκόμενης ποδοσφαιρικής ποιότητας που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες αλλά και σε ότι αφορά το αποτέλεσμα μιας και πρόκειται για ένα επίσημο πρωτάθλημα.

Με νίκες ξεκίνησαν οι Κ 12 (τμήμα «Ίντερ») και οι Κ10 (τμήμα «Μάντσεστερ») επί των ακαδημιών Ατέρμωνα και Εθνικού Αξιούπολης αντίστοιχα.

Η Κ 14 (τμήμα «Ρεάλ»), στον πρώτο γύρο του τουρνουά που θα ολοκληρωθεί σε τρεις αγωνιστικές ημέρες, ξεκίνησε με νίκη και σκορ 4-1 επί της Ακαδημίας του ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Πολυκάστρου.

Πετυχημένοι φιλικοί αγώνες του Σαββάτου στον Εύοσμο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η πλούσια ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί η Κιλκισιώτικη Ακαδημία μετέβη με τρία τμήματα αυτά των Κ 8 (Τμήμα «Μπάρτσα»), Κ 10 (Τμήμα «Τσέλσι») και Κ 12 (Τμήμα «Ατλέτικο»).

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ Κώστας Ντουντούκης, Βασίλης Ορμανίδης και Κώστας Τσακιρίδης οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι βλέποντας τους αθλητές τους να αποδίδουν ένα ποιοτικό για τα ηλικιακά τους δεδομένα ποδόσφαιρο.

Καλή εμφάνιση αλλά ισοπαλία για τις Ελπίδες

Με το ισόπαλο 2-2 συνέχισε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με τον μέχρι πρότινος εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή Αργυρούπολης. 

Με την έναρξη του παιχνιδιού η νεανική ομάδα του Κιλκίς επέβαλε τον ρυθμό της, είχε την κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 3’ προσπάθεια του Κωνσταντινίδη πέρασε ελάχιστα out όπως την ίδια τύχη είχε φάση στο 21’ προσπάθεια του Δημητριάδη. 

Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ελπίδων να πιέζουν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και να μην αφήνουν τον γηπεδούχο να αναπτυχθεί στο 29’ ο Ζαφειρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και έκανε το 0-1. Στο 34’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειρόπουλου και την άμυνα σε αδράνεια ο Κερτούκα έκανε το 0-2 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου στην διάρκεια του οποίου η ομάδα των Ελπίδων δεν βρήκε καμία αντίσταση και δεν απειλήθηκε καθόλου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Ανέβηκε ψηλά και στο 54’ έκανε το 1-2 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδοπούλου Σ. και στο 58’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του ίδιου ο Παπάκης με κεφάλια έκανε το 2-2. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, η ομάδων των Ελπίδων είχε τη υπεροχή και στο 83’ θα έκλεβε το τρίποντο αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έκανε την επέμβαση του αγώνα σε πλασέ του Μπούνζτρα μέσα από την μικρή περιοχή. 

Αξιοσημείωτο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανέχθηκε ο διαιτητής του αγώνα και το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ζαφειρόπουλου στο 90+, το οποίο ίσως άλλαζε το σκορ. Στο 46’ αποχώρησε τραυματίας ο Παπαδόπουλος Χ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς , την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία με τον Ποντιακό Ν. Σάντας.

Σύνθεση : Νικολαΐδης, Αλμπανίδης, Μαργαριτόπουλος (75’ Ρεμπετσιώτης), Τσαχουρίδης, Κερτούκα, Κωνσταντινίδης( 88 Χαριτωνίδης ), Παπαδόπουλος ( 46’ Μπούνζτρα), Μαχμουτάι, Δημητριάδης( 86’ Ζάλτος), Τζιάνας, Ζαφειρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.