Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Υποδοχή της "φλόγας αγάπης" στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. 

Σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της "φλόγας αγάπης" που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ Κιλκίς) επί της οδού 21η Ιουνίου, την Παρασκευή 21-9-2018 και ώρα 07:30 μ.μ και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηφορία μέχρι τον τελικό προορισμό της στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται στο νομό μας.

Η συμμετοχή όλων σας θα είναι πολύτιμη ώστε η "φλόγα αγάπης" να φωτίσει στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας καλλιεργώντας έτσι, το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.